miercuri, 18 aprilie 2012

Crema contra petelor - Elmiplant SPF 15



"Noua Crema contra Petelor elmiplant Skin Defence contine Extract din Lemn dulce care uniformizeaza nuanta tenului si elimina petele pigmentare si pistruii. 

Actiune de Albire: 
Complexul Actiwhite impiedica formarea de melanina, permitand reducerea semnificativa a pigmentarii.

Crema este imbogatita cu SPF 15, protejand astfel pielea de razele UVA/ UVB si ajutand la prevenirea aparitiei ridurilor.
Rezultate dovedite clinic: Pielea ta capata o textura mai fina si luminozitate. Dupa 28 de zile, intensitatea petelor pigmentare scade cu pana la 23%, iar numarul petelor pigmentare scade in medie cu 22%. (testat clinic pe 20 de femei).

Folosire: 
Aplica zilnic pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere. Maseaza usor prin miscari circulare pentru a ajuta absorbtia cremei. Textura non-grasa. Constituie o excelenta baza pentru machiaj."




Asta spun producatorii despre aceasta crema:). Eu spun acelas lucru, o folosesc de doua saptamani si este foarte eficienta, nu am probleme prea mari, insa aveam cateva pete pigmentare si crema aceasta s-a dovedit a fi o solutie excelenta la problema. Drept urmate o recomand tuturor.  Si ca un plus este si foarte ieftina in jur de 15-20 lei :D.

2 comentarii: